Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


vámpírnaplókról friss információk

 A The Vampire Diaries sztárja szerint, ha nem létezett volna a Twilight, akkor ők se lennének ennyire ismertek.

Nina Dobrev hálás az Alkonyatnak

 

A The Vampire Diaries megjelenése óta a sorozatot mindenki a nagy elődjéhez, a Twilight-filmekhez hasonlítja. Az igazság az, hogy Lisa Jane Smith könyvei előbb láttak napvilágot, mint az Alkonyat-könyvsorozat, ennek ellenére a Twilight sikere alapozta meg a vámpírsztorik népszerűségét. Ezt Nina Dobrev, a The Vampire Diaries sorozat sztárja is így gondolja.

„Én hálás vagyok az Alkonyatnak. A sikere kikövezte az utat nekünk, és lehetővé tette számunkra ezt az egészet. Olvastam a Twilight-könyveket és a történetet lenyűgözőnek tartom. Megértem miért kattantak rá ennyien. Egyébként is jó barátságot ápolok néhány szereplővel, és a vámpíroknak össze kell tartania” – mondta el a sorozat Elenája egy interjúban.

A színésznő reméli, hogy a rajongók sem fogják már hasonlítgatni egymáshoz a két történetet, hiszen a Twilight és a The Vampire Diaries mitológiájában nagyon kevés egyezés van. Ami pedig a vérfarkasokat illeti... ők minden igazán jó vámpírtörténetben megtalálhatóak.

 

 

 

Ian Somerhalder Twitter-oldalán tudatta a világgal, hogy térdszalagszakadást szenvedett, és Kaliforniában kezelik.

Ian Somerhalder balesetet szenvedett

 

Aki követi a Vámpírnaplók sármos sztárját a Twitteren, annak a hír nem újdonság, mert Ian már tegnap tudatta a világgal, hogy bizony nincs jól. Az egyik kaliforniai kórházba kellett szállítani a színészt forgatás közben, ugyanis térdszalagszakadást szenvedett.

„Ágyban, térdszalagszakadással (ACL). Remek. Talán a testem így üzen, hogy álljak le – most már hallgatok rá, a gyógyulás érdekében” – írta Somerhalder Twitter-profilján.

Reméljük, nem kell sokáig állnia a sorozatnak, mert Nina agyrázkódása után ez nemigen tesz jót a TVD-nek. Ezért is kívánunk neki mihamarabbi gyógyulást!

 

 

Ian reménytelenül romantikus srác!! Nemrég ért véget 3 éves kapcsolata, és állítólag Nina Dobrev miatt. A pletykák szerint a két TVD-sztár rendesen egymásba habarodott! A Bravo mindent kiderített. – OKÉ, a sorozatban rosszfiú vagy. De a való életben is tartanunk kell tőled? – Persze, hiszen tudjátok milyen kemény vagyok! Dehogyis :). Jó fiú vagyok kenyérre lehet kenni. – Mi a hasonlóság közted és Damon között? – Biztos van, például én is szeretem az irónikus beszólogatásokat. Viszont abban biztosan különbözünk, hogy nem gyilkolom halálra az embereket! Persze az életben nem vagyok kemény ember! Csak, szeretnék, de nem leszek az. – Miért szeretsz egyébként játszani? – Mert a színészet azoknak való, akik nem akarnak felnőni. Megtanulod jobban kezelni a problémáidat, és végre rájössz, hol vannak a határaid. – Melyik volt a kedvenc részed az első évadban? – Mondjuk úgy, nem volt rossz dolog a félmeztelen Kayla Ewell-lel táncikálni. Biztos sokan gyűlölnek miatta. – Jó, Damont kiveséztük, mi a helyzet Iannel? –Ő egy reménytelenül romantikus srác, összetört szívvel. De az összetört szívemet hagyjuk most, majd összeszedi magát! És ugye a legfontosabb kérdés, hogy mi van Nina és közte, vagyis reménykedhetünk-e a valóságban is szerelmüket illetően: „Hmmmm...reménykedni mindig szabad, sőt kell is. Nagyon jól megvagyunk Ninával, nagyon jól egymásra találtunk, de semmi komoly.” Ian válasza szerint nincs közte semmi Ninával, bár a „reménykedni szabad, sőt kell” is mondata elég félreérthető. Mi lehet az igazság?
 
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

ian somerhalder

0670/feljtsel engem!! :D

fokacska9@citromail.huArchívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Statisztika

Online: 1
Összes: 43650
Hónap: 164
Nap: 3